4 Şubat 2013 Pazartesi

Paşabahçemiz Dörtledi

Paşabahçemiz rakibi Reşitpaşayı 4 - 0 yenerek iyice rahatladı. Soner'in 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta diğer golümüzü ise kendisinden çok şeyler beklediğim genç yıldızımız Murat Ulu attı. Maçı hasta ziyaretine gittiğimden ötürü seyredemedim ama oldukça iyi oynayarak kazanmışız. Kadroya baktığımız da bir tek Saruhan hariç bütün hepsinin oynadığını gördük. Erdal uzun aradan sonra forma giymesi bizleri mutlu etti.. Teknik direktörümüz Uğur Sakaloğlu maçta şu kadroyu sahaya sürdü. Mesut, Ercan, Kerem, Uğur, Tolunay, Gogo, İshak, Erdal ( Berat ), Yusuf ( Evrim ), Soner, Murat ( Arif )



Fotoğraf haber1908.blogspot.com dan alınmıştır. Talip Abimize teşekkür ederiz..

19 yorum:

  1. Allah'ınıza kurban be.. tebrikler şu haftaya güzel bi haberle başladıkya helal size..

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler çocuklar bu haftada alacağımız puan yada puanlarla iyice rahatlariz.

    YanıtlaSil
  3. Pasabahceyi okadar cok seviyorki gercek pasabahceli olanlar mac baslamadan once stad doluydu pasa golleri atinca bosaldi pasanin maglup olmasini bekleyenler husrana ugayip ikinci golden sonra gittiler. Bu takim maglup olsunda ugur hoca gitsin diye bekleyen zavallilar var. Pasabahceye maddi manevi destegi olmayan kulubu satip giden pasabahceliyim diyenler bekliyor yikilsin diye pasa. Hadi seneye ugur hoca gitti hersey duzelecekmi ersan dincer aliosman hasan erman volkan cemre ve digerleri takima donecekmi yonetim parayi bulup sampiyonluga takimmi kuracak hadi bakalim yoksa bu gercek pasabahceliler seneye fedakarlikmi yapacak yoksa para odenmedigizaman idmanami cikmayacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlar ilk önce adımı vererek başlamak istiyorum. Ben Osman Önerbay herkesin tanıdığı ile "Ali Osman". Futbolcu olarak oynamış olduğum zamanları geçtim, ben doğma büyüme bir Paşabahçe'liyim hatta 10 yaşında iken Paşabahçe'nin Basketbol altyapı takımında oynamış birisiyim. Bu siteyi hem bu sebeplerden dolayı takımımız için, hemde Emre Çat dostumun güzel emeklerine saygı duyduğum için takip ediyorum. Kendi oynadığım takımın durumuda Paşabahçe ile aynı olmasına rağmen Paşabahçenin bu seneki durumuna beni daha çok üzüyor. Bizimde o formayı giyerken kötü geçen sezonlarımız oldu. Şimdi asıl söylemek istediğim son 6 yıldır aralıksız formasını giydiğim Paşabahçe'den bu sene yönetimin aldığı karar ile emeklerimize teşekkür edilerek yollarımız ayrıldı. Bende Futbol hayatımı İstanbul Kastamonuspor'da devam ettiriyorum. Şimdi sezon başından beri takip ettiğim sitede hakkımda iyi yazan olduğu kadar kötü ve Paşabahçeli olmadığımıza kadar yazan arkadaşlar çıktı. Bu arkadaşlara şunu söylemek istiyorum bir kırgınlığımız var yok değil ama bizde VEFA sadece bir semt adı değil çok değerli anlamı olan bir kelimedir. Dün biz bugün başka arkadaşlar bu formayı giyiyor yarın başkaları giyecek bu hoca ve yönetimler içinde geçerli, buradan isimsiz olarak bana, Dinçer'e, Ersan'a ve diğer giden arkadaşlarıma sallayanlar şunu unutmayın bizler Paşabahçeyi sizlerden daha çok seviyoruz ve düşmemesi için dualar ediyoruz. Artık bizimle uğraşmayı bırakın bu takımın bu senesini ve geleceğini nasıl kurtarırızın mücadelesini verelim. Unutmadan bu yorumu yapan arkadaşa şunu söylemek istiyorum biz hiçbir zaman para ödenmediği zaman idmana çıkmamazlık yapmadık yapmayız da ama ben seneye bu takıma en azından futbolcu olarak dönmeyeceğimin garantisini veriyorum sana.

      Sil
  4. Ali Osman Önerbay'ı tanımayanlara aşağıdaki link'i tıklamasını öneriyoruz. Bu adamın paşabahçeliliği dahi sorgulanamaz. Oynadığı zamanlarda bütün terini ve yüreğini sahaya bırakan ender arkadaşlarımızdan bir tanesidir. Onu tanıdığım için mutluyum. Bu takım içinde futbolcu olarak dönemesende buna inanıyorum elbet bir gün hoca olarak geleceksin. Yaşa varol....

    EMRE ÇAT

    http://loveispasabahce.blogspot.com/2010/03/seyretmeye-doyamadigimiz-bir_10.html

    YanıtlaSil
  5. Senin pasabahce sevgini biliyoruzda digerlerinikini anlayamadik

    YanıtlaSil
  6. Ali Osman ı tanımadan yorum yapmışlar... adam bizle deplasmanlara geldi bu sene bu sevda için neyse seni bilen biliyor boşwer Alios sallasınlar...

    YanıtlaSil
  7. terbiyesizler kendi başarısızlığınızı başkalarının üzerine yıkmayın

    YanıtlaSil
  8. şimdi takım küme düşmeme adına aldıgı galibiyetten sonra uguru alkışlayıp seneye yine takımın basındamı görelim !! ugurun gitmesini bekleyenler mac da goller baslayınca gittiler diyen kişiyeydi sorum,,, atıf

    YanıtlaSil
  9. Evet goreceksiniz bence ugur hocadan iyisinimi bulacaksiniz en azindan kulube kotu gunlerinde sahip cikiyor baskalari gibi para yok diye satip kacmiyor

    YanıtlaSil
  10. Aldigim duyuma gore ugur hoca onumzdeki senenin takimini kurma calismalarina baslamis. Iki futbolcuyla anlasmis yonetimde onaylamis bu kisileri cok iyi bir golcuymus birisi seneye pasa dusmanlari anlasilan maca gelip devre arasi yine gidecekler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neymiş lan duyumların :8) cakkal ugur yine mütiş oyuncular bulmuş he. DUYUMUNU yiyim :8)

      Sil
  11. Olmasi gerekende bu zaten kulubun durumunda kimse gelmez cunku para yok hic kimse bu riske girmez . Ama yonetime eski hocalar yonetime guzel bir teklif ederse isler degisir.

    YanıtlaSil
  12. tabı takım geldı takımla ılgılı macla ılgılı hıcbısey yazılmıyo helal olsun bu cocuklara ıyı susturdular hepınızı hala yok para yok o gelmez para yok bu gelmez sallamayı bırakın da bu cocuklar parasız pulsuz oynuyo bıraz bundan bahsedın ...

    YanıtlaSil
  13. çocuklar ne oynuyo? para pul yok anladık tamam ama ortada oyunda yok, açıkcası takımımız bu sene kötü!! paşabahçe genelde her sene parasızdı ama bi PAŞABAHÇE ismi ve RUHU oluyordu bu sene de o da yok..

    YanıtlaSil
  14. Bir kere takımın politikası belli. Kaptanı kendilerine göre seçiyorlar. Hee bu adam konuşmaz etliye sütlüye dokunmaz bunu yapalım diyip yaparlar. Eskiden böyle değildi. İhsan parayı getirtmeden çıkarmazdı antrenmana. Kaldı ki eskiden birönceki seneden işe yarar adamlarla anlaşırlardı önce onların karnını doyururdu. Şimdi takımı üçbeş kuruşa satan adamları geri getiriyorlar. canını dişine takan adamları gönderiyorlar. Hoca ise kendini belli eden bir tip. yüzüne güler arkandan sallar. Kaldı ki eski aldığı cezalardan da nasıl biri olduğu belli. Yönetim zaten belli başkan yanına ne kadar gereksiz işe yaramaz adam varsa toplamış. Ama sözüm genç arkadaşlaradır ki helal olsunlar çıkıp oynuyorlar. Hiçdeğilse yüreğini ortaya koyuyorlar kapris yapmıyorlar. İnşallah onları daha kluplerde oynarken izleriz. Seneye daha iyi takım kurulması dileğiyle..

    YanıtlaSil
  15. Bu yorumu yazan arkadas takimi kim satmista geti gelmis yoksa gidenlermi satmis hala hocayi elestiriyorsun gencleri oynatan kim sen guzel yazmissin belliki hocayida futbolcularida taniyorsun. Senin derdin bu takimdan gonderilnen anlasilan adam olsaydin da kalsaydin.

    YanıtlaSil
  16. Seneye bakalim yalakar hainler buraya ne yazacak kime sallayacaklar nonkorluk almis gidiyor neymis o oynamis bu oynamamis o cok para almis onlar takimi satmis eskiler ruhla oynuyormus seneye tum eskileri toplarsiniz ruhu geri getirirsiniz .

    YanıtlaSil
  17. uğur hocaya kalkan eller kırılsın!

    YanıtlaSil