21 Mart 2013 Perşembe

Harlem Shake Rüzgarına Genç Takımda Katıldı


3 yorum:

  1. evet kulübün haline bakın ne ler oluyor soyunma odasınınn haline bakın. Takımın hocası ne iş yapıyor meydanda caminin orada kime sallıyor acaba . Uğur hocaya sallıyordunuz bu paşabahçe ne halere düştü diye . Şu takım açık ara şampiyon olması lazımdı ne hallerde takımdaki arkadşlarımızın bir çoğu bıraktı gitti. Yönetin yok kise hocaya bir şey demiyor . Uğur hobcada ayrıldı zaten bakalım biziimle kim uğraşacak adam tek başına bir şeyler yapıyordu sistemi ne güzel kurmuştu belki a takımda başarısız oldu ama alttan çok güzel oyuncular bırakıyordu ama onların çoğuda ayrılıyor. Arkadaşlarımızıda benide küstürdüler. Uğur hocamız bize sahip çıkıyordu yine bağırıyordu kızıyordu ama topçusunu ezmiyordu. Uğur hocamıza yüklenenler şimdi kına yakabilkir hocamız ayrıldı . Paşabahçeye hayırlı olsun.
    mehmetc@otmail.com

    YanıtlaSil
  2. Oktan hoca parasız çalışırım diyerek geldi kulube niye çünkü Uğur hocanın gidiceğini anladı ve A takıma geçerim kafasında düşündü ancak Uğur hocanın sistemli oturmuş genç takımı gitti Oktan hocaya verildi ve bu takım şuan ne halde herkes görüyor eger ki ugur hoca olsaydı genç takımın başında açık ara şampiyon olmazsa ben adımı değiştiririm. Oktan beleş çalışırım demesi kulubunde hoşuna gitti sonucta ücretsiz çalışıcak ancak butun bu olanlar düşünülmedi UĞUR HOCANIN KURUŞSUZ CALISTIĞINI UNUTTULAR OYSAKİ. Şimdi genç takımı bitiren oktanı mı getiricekler a takıma getiremezler çünkü açık ara şampiyon olucak takımı bu hale getirdiyse a takımı 2.amatöre düşürürler diye yönetyiciler de korkmaya başladı şimdi işin işin içinden nasıl çıkarlar bilmiyorum kemalmeydan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Oktan hoca meydanda atip tutuyordu ben soyleyim hen boyleyim diye gorduk ne oldugunu. Ugur hocayi cok ararlar nu kulupte . Simdi bakalim gercek pasabahceli hocalar kulup zor durumdayken ne yapacaklar. Yoksa duzelmesini bekleyip para gelincemi kulube sahip cikacaklar. Ugur hocaya salliyanlar bakalim simdi bu adam gitti hadi bakalim simdi destek olun ama ilkonce kiciniza don alin stada girerken 2 lira verin beles girmeyin.
    Cengizmeydan@hotmail.com

    YanıtlaSil