12 Ocak 2013 Cumartesi

Rezalet !!
























Koskoca Paşabahçe küme düşmeyi haftalar önce garantilemiş, her hafta sahaya genç futbolcuları ile çıkan, hatta bu maçta genç takım ligleri başladığı için asıl topçularını dahi oynatmayan Çakmak Spor ile 1 - 1 lik skorla berabere kaldık. Çakmak Spor bir penaltı atışından da yararlanamadı. Bırakın galibiyeti mağlubiyet almaktan zor kurtulduk. 16 - 17 - 18 yaşındaki çocukları yenemedik !! Koskoca Paşabahçe sahada rezalet bir görüntü sergiledi. Sahada biraz kaptan Gogo haricin de hiç kimse mücadele etmedi desek yanlış söylemiş olmayız. Maça rakibi küçümseyerek başladık ve baştan sona kadar bu şekilde oynadık ve rakibi küçümsemenin sonucunda boyumuzun ölçüsünü de aldık. Maçı seyrediyoruz herkes kafasında ligi bitirmiş! Futbolcular da umursamaz tavırlar sergiliyor maç bitsede gitsek edasın da herkes. Kulübede çaresizlik !!! Hoca kafasında Paşabahçe'yi bitirmiş ve içimden bir ses yakında bırakır diyor. Taraftar olumsuz sonuçlara alışmış en ufak bir tepki bile yok. Yani kısacası koskoca Paşabahçe amatörlerin Fenerbahçe'si rezalet bir durumda. Herkesin biraz silkelenmesi gerekiyor. Şu takımdan bile galibiyet alamıyorsak küme düşmemek içten bile değil. Bir şeyler yapılması lazım. Ne yapılır bilemem ama çok geç olmadan kesinlikle bir şeyler yapılması lazım. Bu zamana kadar hep ılımlı yaklaştım ama sanırım yanılmışım. Kimse yanlış anlamasın ama durum bundan ibaret. Bir takım nasıl bu hale geldi herkes kafasını ellerinin arasına alıp düşünmesi lazım. Biz nerede yanlış yaptık, bu durumu nasıl düzelte bilirizin peşine düşmesi lazım. Koskoca Paşabahçe'mizi ligden düşürmeyelim. Benim hatırladığım bu durumlara hiç düşmedik. İlk ve son olur inşallah. 
 

12 yorum:

  1. Dinolar osmanlar mennanlar aliler sefalar hasanlar ermanlar Pasabahce evlatlari nasil kusturuldu veya gonderildiyse bazi insanlarin tatmin olmasi ugruna Pasabahce'de buyuklugunu ve o kendi kanindan cikardigi adamlarin durusunu kaybetmistir. Pasabahce artik senelerce toparliyamaz siradan bur kulup haline gelir 5 6 7 8 attigimiz Cubuklu Gumussuyu gibi takimlar bile artik bizi ezer gecer. Yeter ulan yeter istifa et artik yonetim artik gidin nefret ediyoruz sizden

    YanıtlaSil
  2. Aliler sefalar hasanlar tamam da, dinçerler ermanlar osmanlar demişsin! bunlar paşabahçeli değil. Kaldı ki 3 kuruşa takımı satan adamları da geri alan Paşabahçemiz, şuan yaptıklarının karşılığını ödemektedir. Hocaya da sallıyorsunuz ama eldeki malzeme bu! Bu takım bu yönetim bu kadar iş yapar. İşin özü takım düşmezse seviniriz. Gönül veren arkadaşlar kızmasın gerçekler bunlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yavşak sattı dedigin oyuncular sezon basında ugur klisiyle klüple ilişkileri kesildi, kendi istekleriyle bırakmadılar,, ersan degil ama aliosmanda dinoda evlattır, malzeme konusuna gelince cahil herif, sezon basında uzay takım yaptım diyen kişiliksizin yine kendi kulisiyle yedigi gönderdigi bırakan oyunculardan sonra malzeme bu hale geldi,, konu hakkında fikrin olmadan yalakalık yapıcam diye yazma

      Sil
  3. bu camiaya virüs ugur denen illet ten bulaştı, ve utanmaz hala hicbirsey olmamış gibi davranabiliyor !! kimse yönetimi suclamasın, nezaman varlardıki.. öz evlatlarımız savaşanlarımız gercek sporcularımız ı tek tek zehirlediginde bu ugur, lafım ona yönetici sıfatlı maykıl, coşkun,murat, ve dierleri sesinizi cıkarmayıp bu camiaya en büyük ihaneti yapanlar olarak ANILACAKSINIZ,, bir lafımda sana emre, yaşca senden büyügümdür, şu tepkini buraya onlarcakez yazdıgımda söyledigim gibi. bu hoca denen mahlukun hicbirseyi bilmedigini ve hızla süratle kendi evlatlarımızı yaptıgı cirkin klislerle ve her defasında hedef gösterdiginde tribünlere kendini kurtarmak icin, ve yine her defasında genc takım diye övündügün takım aslında bu hocaya lanet edip giden oyunculardan sonra kalan u 17 18 oyuncularını oynatmaktan baska sansı olmayışından kaynaklandıgını anlatamadım sana,, sana kötü bir sözüm yok sakın alınma ama bu tepkini gercek cocuklarımızı yaptıgı klislerle gönderiginde yapsaydın, sezon basından beri takip ediyorum hem macları hemde burayı ve yazıyorumda her defasında, sezona baslandıgı kardo dahil, varmı gönderilenlerden gidenlerden aha iyi oyuncu gelenler arasında. sana üşenmeyim eşleştirmede yapayım, kalecimiz sper masallah, birtek burda basarı var özür dilerim. ne sag bekin sol bekin bir mennan erman, ne stprlrin şimd cnglköyde oynayan arkadasımız,ortaalanda okadar yüceltilen sarahan ve erdal bir dincer kaptan olamadılar, ikisinin yaptıgını dincerin tek basına yaptıgı cok mac sayarım sana, yanında aliyle ozanla serdalla. allah askına begenmedigi bizim evlat hasan la alcak ucuyor uzuyor denen yusuf. nekadar farklılıkları var birbirlerinden? yine ugurun mtiş transferlerinden sntrafor beyzademiz,koşmaz yıpratmaz ama kornercizgisinden ortaalandan sut atar, kime degişildi bu santrafor ruhuyla kalbiyle oynamaya calışan osmana ve bütün eklemleriyle gol yapabilme ytenegi olan ersana,, cok uzadı, şimdi bu yazımı okuyanlar yine uguru sevmeyenler basladı dicekler.. desinler ne halleri varsa görsünler. paşabahçe gözümün önünde eriyorken az bile yazdıgımı düşünüyorum, sende şimdi ne yapsaydım destek olmasamıydım yaz,, unutma gercek destek hataların oldugunu gördügünde söyleyebilmek yazabilmek, iş işten gectikten sonra degil,, biran önce napın edin semtin evladı askını getirtin kümede kalmak adına savaş verilsin,, saygılar

    YanıtlaSil
  4. futbol sadece mücadele ile olmuyor. Genç dinamik adamları oynatıyor uğur hoca ama tecrübesizler. Ama şurası bir gerçek. Dinçer takımın el freni diye gönderildi. Osman eski veriminden eser yok. Erhan futbolu bıraktı. Ama Ama bu adamlar parasız pulsuz canlarıyla başlarıyla mücadele ediyorlardı. Bir şekilde takım ayakta kalıyordu. Al işte dinçer gittiği klubü küme düşürdü. Osmanın takımı düşmek üzere. Çünkü takım ruhu olmayan kluplerdeler. Paşabahçe öyle değildi ama artık öyle oldu. Bu takım hiç tat vermiyor artık. Bari gönül verenleri üzme uğur hoca. Bırak git artık!

    YanıtlaSil
  5. michael metin ,futbol dahisi,ugur hoca .başkan ve yöneticiler cemaat.bunlarda ne yüz ne terbiye nede utanma varceplerinde 5 lira para yok,tribünde adam gibi geriniyorlar.hocada başka yerde zaten kimse çalıştırmaz ahbap çavuş devam ediyorlar.ugur denen adamda biraz yüz ollsa oktan hocayı getirdiklerinde kazlmazdı.mustafa hoca yamuktur ama en azından kaçtı kurtuldu.bunlar beykoz a topluca,çünki cemmatin başı beykzoda el etek öpmaye giderler.

    YanıtlaSil
  6. ugur döneminin başlamasından şuana kadar olan sürecte bir araştırma yaparmısın EMRE kimler bıraktı klüp degiştirdi yani paşabahce den öyle yada böyle ayrıldı,,, genc ihtiyar herkezi bir arastırma yapıp bilgilendirirmisin bizi,, bu gönderilen ayrılan bırakanların hepsi suclu ugur melek he,, rica ederek yazıyorum bir arastırma yaparmısın ugur baslarken var olan isimler ve suanda olmayan isimler yeni aldıgı isimlerde DAHİL,, bulundugumuz urumun acıklaması olucaktır MEYDAN ulan !

    YanıtlaSil
  7. yukardaki resimlere baktım 13 rakamının neden ugursuz kabul edildigi neden hristiyanlıkta lanet getirir anlamı taşıdıgı (allah affetsin) tuhaf bir tesadüfmü gercekten lanetlendimi klüp! tuhaf bir ironi ismi de ugur hocanın..

    YanıtlaSil
  8. uğur hoca beykozla ilgilenmek yerine paşabahçe takımına konsantre olsun
    takım küme düşecek kimsenin umrunda değil

    YanıtlaSil
  9. en yakın zamanda bu ugur sahibinin yanına yani beykoza gecmezse serefsizim !!

    YanıtlaSil
  10. millet şaka değil küme düşmemiz an meselesi, fikstüre baktım oynayacagımız takımlar hep rakiplerimiz dediğimiz küme düşme potasında olan takımlar,,, cogu da deplasmanda !!! gönderin şu cünüp hocayı kim geliyorsa gelsin kümede kalalım,, cok ciddiyim admin bişeyler yapalım,, meydan, semt sakinleri, bi hamle yapalım klübe yürüyelim konuşalım,, hala cok gec degil,, tepkisiz kalmayalım takım DÜŞMESİN!!!

    YanıtlaSil
  11. yönetimdende hesap sorulmalı bügünlerin geleceği kaç zamandır belli hiç bir şey yapmamış olmakta yönetimin suçudur

    YanıtlaSil